Är du vår nya grafiska producent?

Till vårt team i Växjö söker vi dig som älskar att visualisera kommunikation, både digitalt och i tryck.

I din roll kommer du att få driva projekt från idé till färdig produkt. Det kan handla om allt från broschyrer och annonser till nyhetsbrev och banners. Du ansvarar för att designen följer satt strategi, stödjer kundens kommunikationsmål och håller en hög kvalitet. Vi tror att ditt hjärta klappar lite extra för formgivning och att du har full koll på Adobe InDesign, Photoshop och Illustrator. Att arbeta med färgprofiler, skapa tryckoriginal är inga konstigheter för dig. Utöver det ser vi gärna att du har grundläggande kunskap inom digital medieproduktion.

Troligtvis är du utbildad inom grafisk formgivning och/eller har erfarenhet av att jobba inom området. Du är nyfiken och gillar att lära dig nya saker. Hos oss kommer du att få arbeta både i team och självständigt. Du är bekväm med att presentera dina skisser och ideér både i teamet och för våra kunder.

Du är driven och passionerad som person, älskar ditt jobb och att lära dig nya saker. Du har troligtvis någon relevant utbildning även om vi värdesätter engagemang och erfarenhet högre. Du är van vid att ha kundkontakt och är öppen och kommunikativ. Du är bra på att planera och strukturera ditt arbete och drivs av att ha eget ansvar och jobba resultatinriktat.

Hos oss har du stora möjligheter och frihet att själv skapa din roll. Det är viktigt att du är en trevlig prick, vi gillar trevligt!

Vi behöver dig nu - så skicka ansökan och en beskrivning av dig själv och varför du tror du passar för jobbet till work@wellhello.se så hör vi av oss. Intervjuer sker löpande.

Well Hello är en design- och kommunikationsbyrå i Växjö. Vi är åtta medarbetare på kontoret, med olika bakgrund och kompetenser. Genom meningsfull kommunikation skapar vi en ömsesidig stolthet hos våra kunder och oss själva. Det, plus att ha kul under tiden är pretty much vår affärsidé.

Läs mer om oss på wellhello.se