Är du vår nya Content Producer?

Våra kunder kommunicerar på olika marknader och målgrupper, i olika situationer och kanaler – såväl i print som digitalt. I din roll kommer du, tillsammans med våra projektledare, planera kampanjer och aktiviteter samt producera både rörligt och grafiskt innehåll, främst till digitala kanaler. Du ansvarar för att allt material som publiceras följer satt strategi, stödjer kundens kommunikationsmål och håller en hög kvalitet. Du planerar, koordinerar, publicerar och genomför flera parallella projekt, för att därefter följa upp, analysera resultat och föreslå förbättringsåtgärder.

Troligtvis är du utbildad inom kommunikation eller digital marknadsföring och/eller har erfarenhet av att jobba inom området. Du är full av idéer om hur man kan skapa kommunikation på sociala medier, webbsidor och nyhetsbrev som både engagerar och övertygar. Du är van vid att filma, redigera och animera, har ett öga för god design och kan formulera intressanta texter.

Du är driven och passionerad som person, älskar ditt jobb och att lära dig nya saker. Du har troligtvis någon relevant utbildning även om vi värdesätter engagemang och erfarenhet högre. Du är van vid att ha kundkontakt och är öppen och kommunikativ. Du är bra på att planera och strukturera ditt arbete och drivs av att ha eget ansvar och jobba resultatinriktat.

Hos oss har du stora möjligheter och frihet att själv skapa din roll. Det är viktigt att du är en trevlig prick, vi gillar trevligt!

Well Hello är en design- och kommunikationsbyrå i Växjö. Vi är sju medarbetare på kontoret, med olika bakgrund och kompetenser. Genom meningsfull kommunikation skapar vi en ömsesidig stolthet och ger människor och företag chansen att bli sitt bästa jag. Det, plus att ha kul under tiden är pretty much vår affärsidé.

Vi behöver dig nu så skicka ansökan och arbetsprover till martina@wellhello.se så hör vi av oss. Intervjuer sker löpande så vänta inte. Har du några frågor så får du gärna ringa Martina på 0708-33 78 97.

Läs mer om oss på wellhello.se